Skæremanden V/ Thommy Merlin Søndergaard

Få professionel hjælp til betonboring

Hvis du har brug for professionel hjælp til boring i beton, er du kommet til det helt rette firma. Hos Skæremanden.dk har vi mange års erfaring inden for betonboring, og vi varetager både opgaver med hulboring i beton for privatpersoner og erhvervskunder.

Mere end 21 års erfaring med boring i beton

​Vi holder selv til i Dronninglund, hvorfra vi ofte kører ud til kunder i Støvring, Aalborg og resten af Nordjylland, hvor der er brug for vores hjælp i forbindelse med hulboring i beton, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, hvis det er her, der er brug for vores professionelle hjælp.

Siden 2003 har vi arbejdet med boring i beton, og dermed har vi mere end 21 års erfaring, hvilket betyder, at vi er nogle af de mest erfarne inden for vores fag. 

Vi anvender det bedste udstyr til hulboring i beton

Vi går højt op i at sikre det bedst mulige resultat, når vi udfører betonboring, og derfor anvender vi altid det bedste udstyr i den højeste kvalitet for at sikre en flot finish.

Vi går op i din tilfredshed, og vi ønsker derfor altid at sikre, at du får et tilfredsstillende resultat, når du vælger at lade os stå for din opgave i forbindelse med boring i beton. Vi står klar med rådgivning og ekspertise fra start til slut – uanset projektets størrelse. Derudover tilpasser vi vores hulboring i beton til dine behov, så du får det bedst mulige resultat. 

Når du vælger at lade os varetage din boring i beton, kan du således være sikker på, at:

  • ​vi overholder de aftalte deadlines
  • ​du får et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet
  • ​vi rydder pænt op efter os selv
  • ​din opgave bliver udført af nogle af de mest erfarne inden for faget

Erfaring

Vores firma har mange års erfaring inden for diamant- og betonskæring. Vi har håndteret en bred vifte af projekter og har den nødvendige knowhow til at tackle selv de mest komplekse opgaver.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede skæreløsninger, der passer til dine specifikke behov og projektets omfang. Vores ekspertise gør os i stand til at rådgive dig om den bedste tilgang.

​Kundetilfredshed

Vi værdsætter vores kunders tilfredshed og stræber efter at opbygge langvarige forhold. Vores tidligere kunders positive anmeldelser og anbefalinger er et bevis på vores dedikation til kvalitet og service.

Indhent et uforpligtende tilbud på betonboring

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information om betonboring eller skæring i beton. Vi står altid klar til en snak, hvis du har spørgsmål i forhold til vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på boring i beton.

​Få et​ gratis tilbud​

Vi giver naturligvis et helt uforpligtende tilbud på dit projekt, hvor vi tager højde for dine ønsker.

Kontakt os i dag for at høre mere.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Skæremanden V/ Thommy Merlin Søndergaard

Ålborgvej 677, 9330 Dronninglund

Klik her for rutevejledning

CVR: 33229763

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 91 43 79

E-mail: info@skaeremanden.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket